Huni Formunda pizza , Italya'da kesfedilmis( zaten baska nerede olabilirdi ki?)--Dusunsenize , pizza 'nin tum malzemeler dondurma kulahinin icine yerlestirilmis---' son fast-food cilginligi . Kono Pizza , pizza malzelemeleri oraya buraya dokulmeden , yemes kolay bi pizza yapmis , 1.5 Euro gibi bir fiyata icine istediginiz malezemeleri ekleterek hazirlatabileceginiz , 3 dakika firinlandiktan sonra afiyetle yemeye hazir oldukca sevimli br pizza . Kono'nun Italya'da,Roma, Milan, Verona, Udine, Salerno olmak uzere bes sehirde subesi bulunyor , ve franchising vermeye devam ediyor. Bu konsept su anda Ispanya (Madrid), Almanya(Kassel), Kuveyt ve Endonezya (Jakarta) gibi ulkelerde bazi firmalara satilmis.
Aslinda yeni ve daha once yapilmamis bircok sey gibi , bu da ilgi cekici olabilir.
Parkta yuruyus yaparken vazgecilmez gibi duran dondurmanin yerini , soguk havalarda kulahta pizza mi alacak dersiniz? Ya da bu fikir ne kadar sure sonra ulkemizde olacak ? Ha bi de Kulah Pizza da da en lezzetli yeri kulah dondurmadaki gibi sonu mu olacak ?Yoksa yakinda marketlerde Algida dolabinin yanida bi de Pizza dolabi mi olur ? Fikrin siniri yok ...
1 yorum:
Pratik ve güzel bir fikir. Ülkemizdeki dürüm, kıvırıp yenen diğer ayaküstü sandviçlere iyi bir alternatif.
İstanbulda Fuarda öyle bir stand vardı ve isteğe göre iç malzemesi hazırlanan kulah içindeki pizzaları kendi özel makinasında bikaç dakikada pişirip servis ediyorlardı. Denediğimi ama pek beğenmediğimi söyleyebilirim. Tercihim rahat bir zamanda yenen normal pizzadan yana, öylesi daha lezzetli ;)
Yorum Gönder